borduurbloemfan

dinsdag 16 juni 2015

Hoe is het in Fybroland?

Ik ben thuis...

Dus je kunt je wel indenken dat het NIET ging!!

Ik ging maandag werken in de hoop het vol te houden, maar op een gegeven moment liep ik krom van de pijn, wist ik niet waar ik het had, ik was op en zo moe!! Ik kon niet anders dan het opgeven...
Ik baalde verschrikkelijk, kon er wel mee janken { wat ik ook deed van onmacht} en ben naar huis gegaan.

De volgende dag naar de dokter en weer eens andere pillen erbij gekregen, nu diazapam voor mijn spieren te ontspannen. Dus nu neem ik zware pijnstillers en een spierontspanner en we hopen op goede dagen, want ik heb een week gekregen om te bekomen.

Ik hoop snel beter te zijn, want ik vind het maar niets dat ik niet kan werken.

Op het moment zit het vooral in vingers, knie en schouders... en door de medi ben ik duizelig, heel rustig, geen honger en vermoeid. Dus je ziet wel hoeveel mijn vrouw nu aan mij heeft.

Hoe gaat het met mijn vrouw?

Ook niet lekker...



Ze heft al maanden iets raars... haar been is dikker, wit met een rode rand eromheen... Er groeit geen haar meer op deze plek, je mag er niet aankomen want het doet pijn. Een blauwe plek gevoel!
Ze is al vaak bij de dokter geweest, maar niets helpt. Het wordt erger en erger, want de plek groeit hard, de plek zelf is ook heel hard en warm { wie een ontsteking} Ze heeft nu medi voor een schimmelinfectie. Ze heeft ook al te horen gekregen dat het een tekenbeet was, overbelasting enz... Maar tot nu toe weten ze nog niet wat het is. Haar bloed gaf alleen ijzer te kort aan.



het blinkt ook heel erg!

Ik vind het heel erg voor mijn vrouw dat we er maar niet achter komen, vrijdag gaat ze naar een specialist in het ziekenhuis, dus dat is een hoop op een antwoord.
Al is er de dood voor dat ze opgenomen moet worden.... arm ding!!

Het ziet er op de foto´s niet zo duidelijk uit, maar in het echt is het akelig om te zien, want het groeit met de dag. Het is echt hard en warm en het lijkt op verbrande huid...

We zijn allebei aan het sukkelen op het moment, alleen ben ik er hopelijk eerder vanaf... meestal duurt een opstoot maar een paar dagen, dat van haar duurt nu al 4 maanden.

Borduren

Ondertussen borduur ik veel, lekker rustgevend. Kaarten maken gaat nu echt niet, doet te pijn { ook borduren moet ik na een periode neerleggen omdat mijn vingers of schouders pijn beginnen te doen} maar ik ben dus weer volop bezig...
En ik geniet er van ...


het gaat lekker vooruit.

imke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten