borduurbloemfan

dinsdag 25 februari 2014

 
 
 
 
Welkom op de vierde nieuwsbrief van Het Borduurbloempje.
Ze volgen elkaar steeds sneller op dan verwacht, maar we hebben ook zoveel nieuws te vertellen!
 
 

1. Wat is er nieuw?

 
 
Borduren en muismatjes
 
Deze muismatjes hebben een flapje achteraan waardoor je er een borduurwerkje, foto of postkaart kan inschuiven. Zo zijn ze perfect personaliseerbaar en steeds up-to-date!
 
Ook ideaal als cadeau'tje
 
Lintjes en knopen
 
Sinds kort hebben we ook lintjes en knoopjes in ons assortiment. Ze zijn kleurrijk, mooi en best goedkoop dus ideaal als aanvulling voor je borduurwerkje, kaartjes te versieren, scrapbooking of kinderkleding.
Ga zeker eens een kijkje nemen
 
 
 
 
 

2. iStitch 2

 
 
Maak het zelf!
 
Door  de grote vraag van jullie naar borduurprogramma's hebben we besloten dit ook aan te bieden. iStitch 2  is een super goed en betaalbaar borduurprogramma dat perfect is voor zowel beginners als gevorderden.
 
 
 Misschien ben jij wel de nieuwste top designer!
 
 
 
 

3. Extra

 
Sinds kort kan je bij enkele van onze pakketten een logo zien in de bovenhoek. De functie hiervan is je zoekactie te vergemakkelijken.
 
 
 Groter
 
Pakketjes met dit logo hebben een voorbedrukte stof en de steken zijn groter dan normaal. Zo is het ideaal voor beginners, borduurders met een minder goed zicht of voor mensen die snel resultaat willen zien.
 
3D-borduren
 
 
3D borduren is de laatste nieuwe rage in China. Je borduurt op een speciaal bedrukte stof en je borduurt alleen de voorgrond zodat je de illusie van 3D krijgt. Het is misschien moeilijk uit te leggen maar het borduren is het zelfde gebleven.
Zeker de moeite waard om is te proberen en het eindresultaat is adembenemend!
 
 
 
 

4. Bingo!

 
We hebben gemerkt dat veel klanten, terugkerende klanten zijn. Dit doet ons natuurlijk veel plezier en we willen jullie daar voor bedanken. Hoe dit beter te doen dan met cadeautjes!!
 
Hoe werkt het?
 
Van 1 maart tot 28 maart krijg je per aankoopschijf van 20 € een lotje met een nummertje op. Op 28 maart wordt er dan een nummertje getrokken met de hulp van een Bingo draairad. We gaan dit filmen en op onze facebook pagina zetten, zo kan je direct zien of je gewonnen hebt. Ja dat wordt leuk.
 
Wat kan je winnen? 
 
 Magical Cross Stitch
 
Dit prachtige boek staat vol met fantasie patronen!
Waarde 29,99€
 
 
OF
 
 
 
 
Borduur muismatje, met patroon naar keuze.
Waarde: 19,95 €
 
 
 
Naar gelang jullie respons doen we dit in april misschien nog een keer.
 
 
 

5. Tessenderlo

 
    
In het kort:
 
We hopen op zondag 23 maart op de zwarte markt van Tessenderlo te staan met Het Borduurbloempje!
We weten het finaal pas op 17 maart. Maar wil je ons materiaal echt zien, testen of kennis met ons maken, jullie zijn altijd zeer welkom.
 
 
 
 
 
Dank je voor het lezen van deze vierde nieuwsbrief, hopelijk vond je hem interessant. Je kan al uitkijken naar de volgende nieuwsbrief die verstuurd gaat worden eind maart. Al is het maar om onze winnaars te weten.
 
 
Nieuwsbrief april: Enkele nieuwe patronen rond het thema pasen, praten we over Thuiswinkel.nl en stellen we een nieuwe grote Vlaamse Designer voor!
 
  
Het Borduurbloempje
Avendorenstraat 27
3300 Tienen
 
0032 468/23.00.33
 
 
© Het Borduurbloempje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten