borduurbloemfan

dinsdag 20 mei 2014

dag 89 en wat foto´s

Wat gaat de tijd toch snel vooruit!!!

Want hier zie je de ´tijd`nu ook echt : zie maar eens hoe via deze foto´s



mijn plantje maakt mij trots met zijn eerste bloei!!


ook de strijk moet er hier aan geloven!!


en dat doen we lekker buiten met 22 graden op de avond!!


de trouwkaart is gekozen....


simpel, maar elegant!!


Raico zoekt zoals altijd tijdens werkzaamheden aandacht, hier dus tijdens de strijk haha!!


Maar de strijk is tegen half tien ´s avonds een feit, heerlijk!!


En er wordt volop gewerkt aan de bouw


onze magnaolia steen komt prachtig uit!!



Stefan werkt echt geweldig!! 


en ik zit aan dag 89 van het huwelijk!! het is nu veel 632 dat er door gaat...

Zoals je ziet vliegt de tijd hier, ongelooflijk wat er op die paar dagen gerealiseerd is, stefan de aannemer werkt onnoemelijk hard en gaat wie een speer met perfectie als doel!! Hij maakt van ons huisje een paradijsje!!

Daarnaast gaan de huishoudelijke werkzaamheden gezellig verder zoals je wel ziet!! Hier is de strijk mijn taak!! mijn toekomstige houd zich vooral bezig met de bouw in de gaten te houden... en er te helpen...
Zo zal ze vandaag een strakke planning hebben, er moet een gat dicht gemaakt worden, een deur naar de stort gebracht moeten worden...er moet zeer dringend gemaaid worden, want ik wandel hier bijna door een bos, en daar kan ik dus niet tegen!! Dat steekt me echt, maar het is haar werkje en ze ziet niet graag dat ik met mijne reuma dat doe!! Dus geduld uitoefenen moet ik regelmatig, maar met een beetje hoop wordt het vandaag fijn gedaan...

Dan kan ik verder gaan met genezen, want het zit me niet mee...
onlangs ben ik op genomen op de spoed, daar wisten ze toen niet wat het was { drukkende pijn op de borst en rug} en stuurde ze mij naar huis met Fybroland!! Een hoop medicamenten later ben ik nog niet beter en sturen ze mij naar de maagspecialist... gisteren dus biopten laten nemen van de maag, ze vonden 3 rode vlekjes die ze gaan onder zoeken.. dit alles zonder verdoving, wat ongelooflijk eigenaardig was!! Brrr!!

We hopen hier dus op een banale maagontsteking... ik heb wel al een kuur van 4 weken gekregen om de pijn tegen te gaan??? tja, weer medi dus!!!

Vandaag stond de tandarts op de planning, na maanden wachten eindelijk iets aan die lelijke ontstekingen doen  als ik een opstoot van fybroland krijg, slaat dit op mijn tanden, met ontstekingen en gaatjes tot gevolg} dat was dus hoog tijd dat daar aan gewerkt ging worden... vele spuiten later, en een vulling, een tand trekken en twee draadjes verder zit ik hier dan achter de laptop... met pijn, want door het moeilijk uit krijgen van de kapotte tand heeft ze liggen wroeten en doen, en dat is voor mij niet goed, de spieren zijn aangetast en zal er dagen lol aan hebben!! De verdoving begint uit te werken en ik voel toch de pijn door komen, hopelijk ga ik met wat pijnstilling de dag op het werk goed door komen!! We hopen op het beste.... de draadjes blijven twee weken zitten en dan gaan we aan fase twee beginnen van reconstrueren van mijn gebit na de aantasting... voor de trouw wil ik weer een mooi imke gebit hebben!!

Want ja ook die komt steeds dichter bij!! we hebben de kaart besteld!! Moet nog een bevestiging doen en dan krijgen we een proefdruk, kleren moeten nog, maar de zaal, de mensen en het eten zijn in orde!! hopelijk ga ik content zijn, want ben een precieze!!

ook wat betreft het borduren gaat het heerlijk!! Ben nu op dag 89 en ga goed vooruit!! het is ook heerlijk om te doen!! binnenkort hoop ik een rijtjes finish te kunnen laten zien....

Ik wens iedereen hier prachtige warme dagen, met niet teveel regen en onweer...

Lieve groeten imke!!

2 opmerkingen: